Credit: Lei
Termen: Luni
Rata lunară: Lei

Completați cele 3 cîmpuri de mai jos și trimiteți o cerere!


Avantaje:

Etape:

DEPUNEȚI CERERE
online sau la telefon

AȘTEPTAȚI OFERTA
cca 15 min

PRIMIȚI BANII
numerar sau transfer

Despre credite.md

CREDITE.MD este platforma care facilitează obținerea de credite de către Debitori și totodată oferă posibilitate Creditorilor să identifice eficient potențiali clienți și să valorifice cererile de credit ale propriilor clienți pe care nu le pot credita.

În dependență de venituri, gradul de îndatorare și necesitățile financiare aici veți găsi cea mai potrivită ofertă de creditare. Noi acordăm consultanță și asistență la toate etapele de finanțare, începând de la evaluarea capacității de plată a Debitorului și identificarea Creditorului potrivit, până la oferirea soluțiilor de achitare a datoriilor în caz de incapacitate temporară de plată.

La moment găsim soluții financiare pentru creditele în sume de la 1 000 până la 500 000 lei. Creditele pot fi acordare fără gaj sau cu gaj, în dependență de suma solicitată și condițiile creditorului. Banii pot fi primiți în numerar la terminalele de plăți CashOut, la oficiile poștale, prin casieriile creditorilor, prin transfer direct pe cardul Dvs sau pe cont.

Condiții acordare credite de către Creditori:
- Suma minimă: 1 000 lei;
- Suma maximă: 500 000 lei;
- Perioada minimă: 3 luni;
- Perioada maximă: 36 luni;
- DAE maxim: 133%.

Pentru a primi o ofertă de credit este necesar să depuneți o cerere online 24/7, în partea de sus a paginii CREDITE.MD, selectând suma și completând cele trei câmpuri: Numele, idnp și nr. telefon.